Cervia (Medium)

SOL BAD GOLF i Cervia Italien

Jag och min fru har tillbringat många veckor och år i Cervia på stranden, på golfbanan , samt åkt på utflykter till b.l.a San Marino, Rimini, Ravenna, Venedig, m.m.

Vi bor på Hotel Excelsior se www.hexcelsior.it som ligger 2,5 mil ovanför Rimini ett familjehotell som ligger i centrum samt 200m från beachen www.lidobeach.it. Vi älskar maten och miljön i den lilla fiskestaden så det är ingen slump att vi åker dit lite då och då. Hotellet har cyklar att låna om man vill göra egna utflykter t.e.x golfbanan som ligger 2 km från hotellet.

Jag fixar allt ni önskar, om ni bilar färjor, hotell på vägen ner, bokar hotellet, golftider samt ev. utflykter. Flyger ni så bokar jag även flyg och transfer.

Jag har under alla år många nöjda vänner, grupper, kunder som återvänder till Cervia.

Golf Cervia (Medium)

Ring eller maila om ni vill ha vidare information